Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy miiammarjaana, y-tunnus 3302496-5 . Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille kaikkialle Suomeen.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen sekä oikeuden virheelliseen varastosaldoon. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Miiammarjaana ei vastaa virheellisistä toimitustiedoista (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite). Asiakas vastaa aina itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

2. Tilausohjeet ja tilauksen tekeminen

Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi tilatakseen tuotteita miiammarjaana.fi -verkkokaupasta. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen vuorokauden kuluttua tilauksesta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti.

3. Maksutavat ja -ehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oy, joka välittää maksun verkkokaupalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutapa MobilePay on sovelluksessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.


4. Toimitusaika

Toimitamme tilaukset yleensä 1-5 arkipäivää tilauksesta. Kun tuote on pakattu ja luovutetaan kuljetettavaksi, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Jos jokin tuote on loppunut, otamme sinuun viipymättä yhteyttä. Ruuhka-aikana tilausten käsittelyaika saattaa pidentyä.

5. Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tuotteita Postin kautta. Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut.

Voit valita seuraavista Postin toimitustavoista itsellesi sopivimman:


1.Kirje

Toimituskulut 3,00€

Tilatessasi verkkokaupasta kaksi tuotetta, voit valita toimitustavaksi kirjeen.


2. Nouto omasta Postista

Toimituskulut 5,90€.

Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Nouto lähimmästä postitoimituspisteestä. Saat Postilta saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai paperisella ilmoituksella, kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi. Saadaksesi toimituksesta tekstiviestin, oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää.


3. Nouto Postin pakettiautomaatista Suomessa

Toimituskulut 5,90€.

Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista Suomessa. Saat Postilta lokerokoodin sisältävän saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Saadaksesi toimituksesta tekstiviestin, oikean puhelinnumeron syöttäminen tilauksen yhteydessä on tärkeää. Huomioithan, että Posti säilyttää paketteja pakettiautomaatissa 7 vrk.

6. Vaihto ja palautus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi tai sinulla on huomautettavaa tuotteesta, on sinulla oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemäsi kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee vain pesemättömiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joissa on tuotelaput paikoillaan.

Huomioithan, että asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista.

Paketin noutamatta jättäminen Postista ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä ja se palautuu verkkokaupalle, perimme asiakkaalta käsittelykulut 7€.

Vaihto-oikeus koskee tuotteen vaihtamista toiseen saman malliston tuotteeseen. Voit vaihtaa tuotteen kuluitta saman malliston toiseen tuotteeseen yhden kerran.

Jos haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tilatun tuotteen, ota yhteyttä verkkokaupan yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse miiammarjaana@gmail.com

Liitä palautusta koskevaan yhteydenottoosi seuraavat tiedot:

  • yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero)
  • kopio tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta
  • tieto palautettavasta tuotteesta